fbpx

Tävling: vinn biobiljetter till filmen På Chesil Beach

Filmen På Chesil Beach, baserad på boken av Ian McEwan, hade premiär den 14 juni 2018.

Filmen På Chesil Beach, baserad på romanen av Ian McEwan hade premiär 14 juni. Boktugg har fått ett gäng biljetter och böcker som du kan tävla om.

Det är många böcker som blir film. En av dem har premiär denna vecka, nämligen På Chesil Beach. Vilken är bäst – boken eller filmen? Några lyckliga vinnare får nu chansen att avgöra detta eftersom de vinner varsin bok (På Chesil Beach) och dessutom två biljetter så att de kan ta med sig en vän och se filmen på bio.

Om filmen På Chesil Beach:
Från första ögonkastet vet de att de älskar varandra. Men Florence och Edwards olika bakgrunder blir aldrig så tydlig som på bröllopsnatten, på ett ödsligt badhotell vid den engelska sydkusten. Det är en natt som ska definiera deras liv, och som utgör ramen för en berättelse om ungdom och kärlek i det tidiga 60-talet. Det är med stor ömhet och fingertoppskänsla som regissören Dominic Cooke tar Ian McEwans älskade roman På Chesil Beach till bioduken, med två gnistrande huvudrollsprestationer av Saoirse Ronan (Brooklyn, Lady Bird) och Billy Howle (Dunkirk).

Prislista:
1:a pris, Bok, signerad av författaren + 2 st biobiljetter
2-5 pris, 2 st biobiljetter och bok.

Filmen hade premiär på dessa biografer fredag 14 juni: Göteborg: Capitol, Göta, Helsingborg: Röda Kvarn, Malmö: Filmstaden, Spegeln, Stockholm: Victoria, Grand, Saga, Capitol, Uppsala: Royal, Västerås: Elektra, Varberg: Capitol, Östersund: Regina.

PS – behöver du en ledtråd till tävlingsfrågan kan du kolla här… Men sen behöver du ju komma på en klurig motivering också.

Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.