fbpx

Cecilia Bengtsson blir vikarierande förlagschef på Idealistas förlag

Cecilia Bengtsson, vikarierande förlagschef på Idealistas förlag.

Idealistas förlagschef Erik Wagner går på föräldraledighet och under hans frånvaro träder Cecilia Bengtsson in som vikarie. Hon har jobbat länge som konsult för bland annat Bonnierförlagen.

Idealistas – föreningslivets förlag får en tillfällig förlagschef under Erik Wagners föräldraledighet. Cecilia Bengtsson kommer närmast från en roll som konsult inom projektledning, redaktionell kommunikation och utbildning. Hon har bland annat jobbat för Bonnierförlagen, Statens fastighetsverk och Strängnäs stift.

– Idealistas är ett intressant förlag med stark värdegrund och en spännande inriktning – efter många år som kommunikationskonsult känns det inspirerande att nu bli en del av Idealistas verksamhet och utveckling, säger Cecilia Bengtsson.

ANNONS

Hon kommer att vikariera som förlagschef under ett års tid från och med mars 2018.

– Vi är väldigt glada över att Cecilia vill vara med och stärka och utveckla vår utgivning. Hennes breda erfarenhet från bok- och kunskapsprojekt samt förlagsbranschen i stort kommer att göra att vi kan berika svenskt civilsamhälle ännu mer, säger Erik Wagner, VD och förlagschef på Idealistas Förlag.

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt. Till priset av en en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) stöttar du den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år. Plus att du får tillgång (japp, där har vi en betalvägg) till ett växande bibliotek av artikelserier och ett exklusivt nyhetsbrev endast för INSIDERs.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

ANNONS
Anna von Friesen frilansar som förlagsredaktör, skribent och med andra redaktionella tjänster. Hon bor och arbetar i Malmö.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.