Sofia Odsberg ny rättighetskoordinator på Norstedts Agency

Norstedtshuset. Foto: Holger Ellgaard

Sofia Odsberg har bytt arbetsplats från Nordin Agency till Norstedts Agency. Hon började sitt nya jobb som rättighetskoordinator i januari 2018.

Norstedts Agency har rekryterat en ny rättighetskoordinator, Sofia Odsberg, som de senaste tio åren har jobbat på Nordin Agency som litterär agent och koordinator.

– Jag valde att gå till Norstedts Agency för att jag ville fokusera på foreign rights och för att få den fantastiska möjligheten att vara del av ett förlag. Jag hade dessutom länge beundrat Norstedts imponerande författarlista, säger Sofia Odsberg.

ANNONS

Sofia kommer att ersätta Norstedts Agencys tidigare koordinator som har sagt upp sig på grund av flytt.

– Jag ser det som en fantastisk tillgång att få någon med Sofias kompetens och erfarenhet som agent till koordinatorstjänsten, säger Linda Altrov Berg, chef på Norstedts Agency.

Sofia Odsberg påbörjade sitt nya uppdrag på Norstedts Agency i januari 2018.

ANNONS

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …

… det gör oss stolta och glada. Till skillnad mot andra sidor, så har vi ingen betalvägg. Det är ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt.

För att vi ska kunna fortsätta göra det vill vi ge dig chansen att bli vår supporter. Det kostar som en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) och du stöttar den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år.
Samtidigt får du tillgång till vår insider-avdelning, med både extramaterial och emagasin.

Vi behöver dig och det tar bara en minut av din tid. Bli en Insider idag >>

Anna von Friesen frilansar som förlagsredaktör, skribent och med andra redaktionella tjänster. Hon bor och arbetar i Malmö.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.