Julkalender 2017 – lucka 7: Magnus Svensson Bragsjö

I lucka 7 hittar vi Magnus Svensson Bragsjö.

Magnus jobbar som kategoriansvarig på Bokus där han ansvarar för bland annat fackböcker och digitala böcker. Här avslöjar han tidernas bästa julkokbok.

Som kategoriansvarig på nätbokhandeln Bokus jobbar Magnus Svensson Bragsjö med fackböcker (allt från kokböcker till kursböcker), eböcker och ljudböcker samt utländska böcker (främst på engelska).

– Jag ser till att vi köper in rätt titlar, väljer titlar att lyfta på sajt och i nyhetsbrev samt skapar kampanjer och aktiviteter, berättar Magnus.

ANNONS

December är ju en intensiv period för hela bokhandeln. Hur ser dina arbetsdagar ut fram till jul?
– Det har varit mycket jobb med att få julkampanjen klar. Nu när den är uppe så är det mycket fokus på kommande kursstart och hälsokampanjen i januari. Dessutom kör vi en ”adventskalender” med erbjudanden på digitala böcker i december.

I vilket format läser du helst böcker?
– Jag läser oftast tryckta böcker därhemma fast ibland blir det på surfplattan. På bussen till och från jobbet läser jag oftast e-böcker i min mobil.

Vilken bok skulle du vilja önska dig i julklapp i år?
– Jag önskar mig Vi ses på freden! av Gösta Arvidsson. Gyldene Freden är en Stockholmskrog med en lång och spännande historia som jag vill veta mer om!

ANNONS

Vilken är tidernas bästa julklappsbok och varför?
– Om jag i stället får utse tidernas bästa julkokbok så är det klassikern Vinterns goda ting av Fanny och Anna Bergenström. Det har kommit många julkokböcker men ingen annan är så fin eller har så bra recept.

Vi ses på Freden! : en berättelse om Gyldene Freden

Vi ses på Freden! : en berättelse om Gyldene Freden

  • Förlag: Carlsson
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2017-11-08
  • ISBN: 9789173318501
Vinterns goda ting

Vinterns goda ting

  • Förlag: Bonnier Fakta
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2010-10-18
  • ISBN: 9789174241679

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …

… det gör oss stolta och glada. Till skillnad mot andra sidor, så har vi ingen betalvägg. Det är ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt.

För att vi ska kunna fortsätta göra det vill vi ge dig chansen att bli vår supporter. Det kostar som en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) och du stöttar den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år.
Samtidigt får du tillgång till vår insider-avdelning, med både extramaterial och emagasin.

Vi behöver dig och det tar bara en minut av din tid. Bli en Insider idag >>

Anna von Friesen frilansar som förlagsredaktör, skribent och med andra redaktionella tjänster. Hon bor och arbetar i Malmö.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.