Akademibokhandeln utvecklar sin sajt med fler produktgrupper

Nu blir anteckningsböcker sökbara på Akademibokhandelns webb. Foto: Akademibokhandeln

Pennor och kalendrar är populära sökord på Akademibokhandelns webb. Nu lanserar Akademibokhandeln.se möjligheten att se och reservera även andra produkter än böcker, på efterfrågan av kunderna. 

Sedan Akademibokhandeln lanserade sin sajt Akademibokhanden.se hösten 2016 har det funnits en efterfrågan från kunderna på att kunna se hela sortimentet på nätet, skriver Akademibokhandeln i ett pressmeddelande.

– Sökord som ”Kalender” och ”Pennor” toppar varje månad listan över de populäraste sökningarna på sajten, säger Maria Edsman, chef Försäljning och drift Akademibokhandeln, i pressmeddelandet.

Ja, jag gillar Boktugg och vill anmäla mig till ert gratis nyhetsbrev.

När nu även kategorin ”övrigt sortiment” blir sökbar är det alltså möjligt för kunderna att se lagerstatus på hela Akademibokhandelns sortiment online. I kategorin ”övrigt sortiment” ingår bland annat skrivböcker, kalendrar, kontorsmaterial, pennor, spel och inredning.

ANNONS

– Vi är glada att lansera detta idag, säger Maria Edsman till Boktugg. Att kunna se och reservera övrigt sortiment är viktigt för att ge möjlighet för våra kunder att utforska hela vårt sortiment och förbereda sina köp. Det stärker vårt totala kunderbjudande.

Kommer man även att kunna köpa övrigt sortiment i er ehandel?
– Vi börjar nu med att visa vårt sortiment, lagerstatus och ge möjligheter att reservera i butik. Vi kommer att följa kundernas mottagande innan vi värderar eventuella nästa steg, säger Maria Edsman.

Funktioner som Akademibokhandeln nu lanserar för övrigt sortiment:

  • Filtreringsmöjlighet och sökfunktion inom respektive kategorisida.
  • På produktsidan visas andra produkter som ingår i samma serie.
  • Se lagerstatus i valfri butik.
  • Reservera varan i valfri butik.
Förutom att skriva för Boktugg frilansar Anna von Friesen som förlagsredaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster. Hon bor och arbetar i Malmö.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.