Välgörenhetsauktion till förmån för Berättarministeriet

Frida Malmgren, serieskapare av bland annat Tjejerna på höjden. Foto: Gabriel Liljevall

Frida Malmgren, Nina Hemmingsson och Veronica Maggio bidrar med verk till Bonnierförlagens årliga välgörenhetsauktion Det fria ordet.

Det fria ordet, auktionen som varje år arrangeras av Bonnierförlagen, skänker 2017 alla intäkter till stiftelsen Berättarministeriet. Syftet är att genom initiativet stärka och värna om yttrandefriheten.

– Det fria ordet är centralt för alla som är verksamma inom publicering. Yttrandefrihet är samtidigt bara möjligt om du erövrar ett språk. Genom språket kan du förvärva kunskaper och därmed påverka ditt liv. Berättarministeriet verkar för just det, att fler barn får de verktyg som krävs för att själva kunna forma sin framtid. Vi är väldigt glada över att genom initiativet ”Det fria ordet” bidra till deras arbete, säger Håkan Rudels, VD på Bonnierförlagen.

I auktionen ingår i år boken Ordet är fritt tillsammans med signerade originalillustrationer av serieskaparna Frida Malmgren respektive Nina Hemmingsson. Veronica Maggio bidrar med två signerade porträttfoton och sin bok Allt är för bra nu. Dessutom ingår i auktionen även två signerade exemplar av fotoboken Last night in Sweden.

Auktionen öppnar på Tradera den 15 november på Fängslade författares dag, och pågår till och med den 22 november.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL