Nytt samarbete mellan WAPI och Bokförlaget SOL

Jessica Rudin, WAPI och Sara Olsson, SOL i nytt samarbete.

Word Audio Publishing International har tecknat ett samarbetsavtal med det unga förlaget Bokförlaget SOL om ljud- och eboksutgivning.

Word Audio Publishing International, WAPI, har växt rejält det senaste året genom nya samarbeten, bland annat med Vulkanisterna, och för bara ett par veckor sedan släpptes nyheten att de startar ljudboksförlaget Modern Audio tillsammans med Modernista.

Nu tecknar WAPI ett samarbetsavtal med ännu ett förlag, Bokförlaget SOL, som grundades 2016 av Sara H. Olsson och ger ut feelgood, deckare och humor.

Ja, jag gillar Boktugg och vill anmäla mig till ert gratis nyhetsbrev.

– Vi är väldigt glada för vårt samarbete med WAPI som ger oss möjligheten att nå ut med vår litteratur till den digitala marknaden med sitt breda nätverk. Detta har i sin tur har öppnat för nya möjligheter för våra författare, bland annat genom att WAPI förmedlat titlar vidare till bland annat Bokförlaget MiMa med fokus på pocketutgivning, säger Sara H. Olsson, som förutom att ha grundat Bokförlaget SOL även är verksam som förläggare och författare.

– Bokförlaget SOL har en ny och fräsch utgivning med titlar som är perfekta för den digitala publiken och vi är mycket glada för vårt samarbete, säger Jessica Rudin, förläggare och delägare i WAPI.

ANNONS

I ett pressmeddelande berättar Jessica Rudin att det går bra för de av Bokförlagets SOL:s titlar som finns ute på marknaden i ljud- och eboksformat. Sara H. Olssons egen bok Du glädjerika sköna har fått över tusen lyssningar efter bara fyra dagar.

– Dessutom är de ju ett underbart gäng med Sara som förläggare och alla övriga driftiga författare, så det är både litterär kemi och personkemi som fått det att klicka, säger Jessica Rudin.

Ett urval av ljud- och ebokstitlarna från Bokförlaget SOL:
Kalla mig Amanda av Josefine Sandblom
Du glädjerika sköna av Sara H. Olsson
Högt fall, Bittert svek och Läsekretsen av C T Karlsson
Dömd att springa av Fredrik Svanfeldt
Dolda spår av Ida Axelsson
Riddarna av Solvidden av Örjan Bergstedt
Pantbanken av Jonas Hafrén

Förutom att skriva för Boktugg frilansar Anna von Friesen som förlagsredaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster. Hon bor och arbetar i Malmö.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.