Risky Romance ny Word Audio-label för erotik och romance

Word Audio lanserar ny label - Risky Romance.

Ljudboksförlaget Word Audio lanserar en ny label – Risky Romance – för erotik och romance. Dessutom presenterar de ett exklusivt samarbetsavtal med ytterligare ett förlag.
– Romance och erotik är populära men ofta förminskade genrer. Helt tydligt är dock att lyssnare och läsare är väldigt intresserade av att få mer, både i Sverige och globalt, säger Jessica Rudin som är förläggare på Word Audio Publishing Intl. (WAPI).

WAPI:s nya label får alltså namnet Risky Romance och där kommer förlaget att ge ut en stor variation av romance med underkategorier. Risky Romance anspelar på kittlingen i ämnen som engagerar och lockar lyssnare som söker spänning i vardagen.

– Labelns underkategorier kommer att vara en blandning av romance, erotik och lättsam spänning där driv och njutning för stunden står i fokus, säger Jessica.

När förlaget presenterar satsningen så konstaterar man också att ”Det bästa med ljudböcker är att man har händerna fria … ” vilket kan ge en liten föraning om hur vågade en del böcker kommer att vara.

Utgivningen kommer dels att vara kommande och tidigare utgivna titlar, bl.a. genom ett nytt exklusivt samarbetsavtal med L.C. Förlag (som bland annat ger ut erotik, romance och fantasy) men även med utgivning från andra förlag.

– Jag tycker det ska bli väldigt kul att samarbeta med WAPI och se hur vi tillsammans kan hjälpas åt att låta författarna nå läsare på helt annat vis än vi hittills kunnat. Tror det kommer bli väldigt givande för både oss som växande förlag men även för våra författare – både debutanter som de som befunnit sig i branschen lite längre, säger Yamile Andreasson Craig, VD på L.C. Förlag.

WAPI har sedan tidigare ett samarbetsavtal med Vulkan, Lava och Calidris. Tillsammans med andra nya samarbetspartners kommer WAPI även att ge ut titlar som specialskrivits för Risky Romance med tanke på ljud- och eboksanvändarna.

– Bakom detta nya material står både mindre författarskap och mer väletablerade författare. Lite längre fram kommer WAPI/Risky Romance även att leta efter nya talanger inom dessa sköna genrer, säger Jessica.

Word Audio Publishing Intl. planerar att ge ut ca 25 titlar per år under Risky Romance-labeln. Under hösten släpps mellan 5 – 10 titlar och fler är under inspelning och kommer att ges ut löpande.

99 % av Boktugg är gratis att läsa. Regelbunden läsare?  Prenumerera!

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL