Nu släpps programmet till litteraturfestivalen Bokmassan

Bokmassan (ej sic) arrangeras av ETC och Leopard förlag och äger rum på Heden i Göteborg den 29–30 september. Programmet bjuder på flera stora namn.

På mindre än tre månader har ETC och Leopard förlag planerat en litteratur- och musikfestival som  heter duga. I programmet som nu har släppts finns över 60 programpunkter, med namn som Jan Guillou, Gudrun Schyman, Göran Greider, Sara Granér och Ellen Ekman. Det blir författarsamtal, föredrag och debatter på två olika scener.

— Vi har lyckats samla många av landets skarpaste politiska röster. I samtal om dagsaktuella frågor som rasism, ekonomisk politik, populism och främlingsfientlighet. Men även samtal om regnbågsförlag, homonationalism och feministisk läsning av hästböcker. En bred internationell utblick blandat med svenska aktivistgrupper som Tillsammansskapet och Refugees Welcome. Och ett samtal om orgasm med Sandra Dahlén och Felicia Mulinari, säger projektledaren Olav Fumarola Unsgaard i ett pressmeddelande.

ANNONS

Enligt arrangörerna är Bokmassan en litteraturfestival ”med inriktning på böcker, debatt och hållbarhet”, där högt och lågt, fint och fult ska samsas om utrymmet. Den är gratis att besöka, och man kommer att kunna köpa tidningar och böcker till låga priser (enligt Olav Fumarola Unsgaard ”stan’s billigaste”) och njuta av ekologisk fika. Kvällstid kommer musikgrupper av olika slag stå för underhållningen.

Här hittar du hela programmet.

Vad? Bokmassan
När? 29–30 september, kl 9–21
Var? Heden i Göteborg

Läs också: ETC och Leopard förlag bjuder in till litteraturfestivalen Bokmassan Göteborg

Ja, jag gillar Boktugg och vill anmäla mig till ert gratis nyhetsbrev.

Förutom att skriva för Boktugg frilansar Anna von Friesen som förlagsredaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster. Hon bor och arbetar i Malmö.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.