Beyoncé släpper bok i samlingsbox

Beyoncés album (och film) Lemonade från 2016 får ännu en skepnad. En bok på över 600 sidor släpps i sommar i samlingsboxen ”How to make Lemonade Box Set”.

Albumet/filmen Lemonade som världsstjärnan Beyoncé släppte förra året kommer i sommar att ges ut även i bokform. Boken kommer ingå i en samlingsbox, ”How to make Lemonade Box Set”, som även innehåller en dubbel vinyl och nedladdningsbara filmer och ljudklipp, till ett saftigt pris på $299.99 (!), motsvarande 2600 kr.

Coffee table-boken är på över 600 sidor och innehåller hundratals tidigare opublicerade fotografier från skapandet av Lemonade, poesi skriven av Warsan Shire (som även kunde höras på albumet) och Beyoncés egna anteckningar och låttexter. Förordet till boken är skrivet av Dr. Michael Eric Dyson, professor i sociologi vid Georgetown University.

ANNONS

Men Beyoncé är inte den enda kändisen som släpper coffee table-böcker. Vi har bland annat Kim Kardashians Kim Kardashian Selfish från maj 2015 med selfies på henne själv, och Neville Jacobs: I’m Marcs dog från september 2016 där Marc Jacobs hund Neville porträtteras med bilder från Instagram (där Neville är en stjärna med 195,000 följare) på dennes glamorösa New York-liv.

I vår geografiska närhet har artister som till exempel Håkan Hellström (Sjung ditt liv: alla låtar och en massa bilder) och Marcus och Martinus (Marcus & Martinus: vår historia) det senaste året gett ut liknande coffee table-böcker (eller soffbordsböcker) som innehåller mycket fotografier och annat extramaterial, och som har blivit stora favoriter bland fansen.

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …

… det gör oss stolta och glada. Till skillnad mot andra sidor, så har vi ingen betalvägg. Det är ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt.

För att vi ska kunna fortsätta göra det vill vi ge dig chansen att bli vår supporter. Det kostar som en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) och du stöttar den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år.
Samtidigt får du tillgång till vår insider-avdelning, med både extramaterial och emagasin.

Vi behöver dig och det tar bara en minut av din tid. Bli en Insider idag >>

Förutom att skriva för Boktugg frilansar Anna von Friesen som förlagsredaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster. Hon bor och arbetar i Malmö.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.