Norstedts rekryterar redaktionschef från Bonniers

Norstedts har anställt Erika Dyrander som ny redaktionschef. Hon kommer närmast från Bonnierförlaget Wahlström & Widstrand där hon haft samma roll.

Erika Dyrander har arbetat inom Bonnierförlagen sedan 1996, bland annat som redaktionsansvarig på Max Ström i fyra år.

– Erikas långa erfarenhet av att leda redaktionellt arbete kombinerat med hennes gedigna förankring i hela vår utgivnings bredd är perfekt för oss på Norstedts. Det är inte lätt att hitta en redaktionschef som kan både skönlitteratur, sakprosa och illustrerade fackböcker. Dessutom får våra erfarna redaktörer och produktionsansvariga en engagerad, trygg och kunnig chef, säger Helena Lindstedt, operativ förlagschef på Norstedts.

ANNONS

Erika Dyrander tillträder sin tjänst inom kort och ersätter Helena Lindstedt som sedan mars är operativ förlagschef på förlaget.

– Så många gånger har jag åkt förbi det ståtliga huset på Riddarholmen och undrat hur det är att jobba där. Nu får jag veta! Det känns roligt att vara del i ett större förlag och att få återvända till fyrfärgsproduktionen, som jag har saknat, säger Erika Dyrander.

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt. Till priset av en en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) stöttar du den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år. Plus att du får tillgång (japp, där har vi en betalvägg) till ett växande bibliotek av artikelserier och ett exklusivt nyhetsbrev endast för INSIDERs.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

ANNONS
Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.