Norstedts rekryterar redaktionschef från Bonniers

Norstedts har anställt Erika Dyrander som ny redaktionschef. Hon kommer närmast från Bonnierförlaget Wahlström & Widstrand där hon haft samma roll.

Erika Dyrander har arbetat inom Bonnierförlagen sedan 1996, bland annat som redaktionsansvarig på Max Ström i fyra år.

– Erikas långa erfarenhet av att leda redaktionellt arbete kombinerat med hennes gedigna förankring i hela vår utgivnings bredd är perfekt för oss på Norstedts. Det är inte lätt att hitta en redaktionschef som kan både skönlitteratur, sakprosa och illustrerade fackböcker. Dessutom får våra erfarna redaktörer och produktionsansvariga en engagerad, trygg och kunnig chef, säger Helena Lindstedt, operativ förlagschef på Norstedts.

Erika Dyrander tillträder sin tjänst inom kort och ersätter Helena Lindstedt som sedan mars är operativ förlagschef på förlaget.

– Så många gånger har jag åkt förbi det ståtliga huset på Riddarholmen och undrat hur det är att jobba där. Nu får jag veta! Det känns roligt att vara del i ett större förlag och att få återvända till fyrfärgsproduktionen, som jag har saknat, säger Erika Dyrander.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL