Fredrik Eklund släpper ny bok – den förra sålde 80 000 exemplar

Ekerlids är förlaget som gav ut bästsäljaren SÄLJ! Konsten att sälja vad som helst till vem som helst. Två år senare har boken sålt i 80 000 ex och givits ut på tio språk.

Fredrik Eklund_2Fredrik Eklund är, för den som missat det, toppmäklare i New York och tv-stjärna från dokusåpan Million Dollar Listing. Han bor sedan 13 år tillbaka i New York. I höst kommer hans nya bok på Ekerlids förlag: Fredrik 2.0 – Året då jag återfann mig själv. Den nya boken handlar om Fredrik Eklunds inre resa de senaste åren och hur han återfann sig själv efter att ha kämpat sig igenom en svår tid i livet. I boken delar han med sig av råd och erfarenheter ”till andra som vill hitta sin balans i livet” genom harmoni, självacceptans och förlåtelse.

Drygt 80 000 ex har sålts på svenska av Fredrik Eklunds succébok från 2015 SÄLJ! Konsten att sälja vad som helst till vem som helst, berättar Bertil Ekerlid på Ekerlids förlag. Allra mest har den sålt i pappersformat, en del som ljudbok men inte så mycket som e-bok. Läs mer om historien bakom bästsäljaren här.

Vad har succén med Sälj! inneburit för förlaget?
– Det är roligt med en sådan framgångssaga som Sälj! är och det har även lett till att andra intressanta författare har kontaktat förlaget, så det är positivt.

Ekerlids är ett mindre förlag som ger ut litteratur inom områden som ledarskap, management, politik och samhälle. Förlaget har funnits sedan 2003 och drivs av grundaren Bertil Ekerlid. Men för att vara ett mindre förlag har Ekerlids haft flera stora försäljningssuccéer, förutom nämnda Sälj!.

– Vi har en ledarskapsbok som heter Att vara chef och ledare som sålt nästan lika mycket som Sälj!, men det är under 20 års tid. Annika Östbergs bok Ögonblick som förändrar livet har också sålt mycket bra, liksom Jacob Palmstiernas bok Jacobs stege, för att nämna några.

Fredrik 2.0 – Året då jag återfann mig själv släpps i september som inbunden, ljudbok och e-bok på Ekerlids förlag.

99 % av Boktugg är gratis att läsa. Regelbunden läsare?  Prenumerera!

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL