Books and Dreams storslagna avslutning

Den 1 december gick den sista författarkvällen av stapeln på Oscarsteatern i Stockholm, arrangerad av Books and Dreams. Och det var en kväll fullspäckad av författarstjärnor. Bland annat med David Lagercrantz som berättade mer om uppståndelsen runt fortsättningen av Stieg Larssons trilogi och framtidsplanerna på att ta serien vidare.

När Books and Dreams planerade inför säsongsavslutningen av årets författarkvällar på Oscarsteatern slog de på stort. Medverkade gjorde stjärnor som David Lagercrantz och Denise Rudberg, men även debutanten Cecilia Lindblad från Hoi förlag som berättade om sin debutroman Och sedan aldrig mer i ett snabbmöte.

David Lagercrantz som är aktuell med Det som inte dödar oss, den fristående fortsättningen på Stieg Larssons världskända romantrilogi, berättade denna kväll att han kommer skriva ytterligare två nya böcker i serien som planeras att ges ut 2017 och 2019. Och trots han spralliga personlighet delade han även med sig om den helt otroligt intensiva höst han haft med intervjuer över i stort sett hela världen, en period som blev så stressig att han tillslut tvingades säga nej till intervjuer i flera länder för att orka med.

Även Denise Rudberg gästade Oscarsteatern och inledde kvällen med att dela med sig om hur det var att gå från att vara hetast inom chicklit-genren till att bli Sveriges nya deckardrottning. Och hon talade även om hur otroligt svårt det var att se rädd ut på fotograferingen inför det senaste bokomslaget.

Andra författare som gästade teatern var Sofi Fahrman som är aktuell med sin kokbok Ready for takeoff, där hon delade med sig om livet och hur hon lämnat New York och modelivet bakom sig sedan hon bildade familj och bytte ut storstadsstress mot alptoppar. Inte så tokigt, kanske.

Övriga som medverkade var Hannah & Amanda, Caroline Kepnes, Camilla Grebe & Åsa Träff samt Lars Mytting.

Utöver alla fantastiska författarsamtal bjöd Books and Dreams på fantastiska goodiebags, dryck och tilltugg och utlovad trängsel till alla boksigneringar som ägde rum med alla kvällens medverkande författare. En makaber säsongsavslutning för Books and Dreams med andra ord.

99 % av Boktugg är gratis att läsa. Regelbunden läsare?  Prenumerera!

retired2@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL