Ordalaget bokförlag om Bokmässan 2015: en stabil mässa

Ett av de få förlag som inte märkte av det minskade antalet besökare på årets mässa var Ordalaget bokförlag, som gick hem med en i stort sett identisk försäljning som förra året.

Ordalaget, som fanns placerade alldeles intill servicecentret och med en öppen monter på gaveln som vette mot två stora gånger, hade en fantastisk uppsyn över mässans besökare och montern lockade många att ta ett kliv in. Den smarta uppbyggnaden påminde om en butik och folk flockades runt de små ”bokborden” som fanns uppställda.

Årets storsäljare blev Peter Källviks reportagebok Nudå! Göteborg som sålde som smör under alla mässans dagar.

När författaren gästade montern hade han en intensiv signeringsstund att se fram emot och förlaget, som är vana att signeringarna går väldigt upp och ner vid bokmässan i stort, såg just signeringen med Peter Källviks som deras mest framgångsrika.

Ordalaget bokförlag har etablerat sin monterplats i B-hallen intill servicecentret sedan länge och kommer finnas på plats där även nästa år, då de hoppas på en lika stabil mässa.

Läs mer om Bokmässan här:

Harper collins nordic om bokmässan 2015, en av de bästa placeringarna

Norstedts om bokmässan 2015, Lagercrantz dominerade utan tvekan

Grim förlag om bokmässan 2015, en otrolig försäljning

Massolit om bokmässan 2015, besök av sin storsäljande författare

retired2@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL