Norstedts om Bokmässan 2015: Lagercrantz dominerade utan tvekan

Den omtalade fjärde boken om Lisbet Salander i millenium 4, skriven av David Lagercrantz, knockade utan tvekan alla andra böcker från förlagets topplistor under bokmässan och sålde i otroliga mängder.

Norstedts är riktigt nöjda med årets mässa och ett av de största eventet var givetvis David Lagercrantz och besökarna flockades i mängder runt omkring honom när det var dags för signering, vilket ju såklart var ganska förväntat.

Men även om Millenium hamnade lite i fokus så sålde även många andra böcker väldigt bra på mässan och förlaget är allt igenom nöjda med dagarna.

Sedan har ju också Norstedts en väldigt bra monterplats och deras logga i taket syntes på långa vägar, så besökarna hade inga problem att hitta till förlaget så som det ibland kan kännas för de lite mindre montrarna. Men sedan tillhör de ju också jättarna.

Nästa år är de tillbaka, på samma plats, och med en hel massa nyheter!

Läs mer om Bokmässan här:

Harper collins nordic om bokmässan 2015, en av de bästa placeringarna

Ordalaget bokförlag om bokmässan 2015, en stabil mässa

Grim förlag om bokmässan 2015, en otrolig försäljning

Massolit om bokmässan 2015, besök av sin storsäljande författare

retired2@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL