Massolit om Bokmässan 2015: besök av sin storsäljande författare

Att Paula Hawkins bok Kvinnan på tåget var boken på allas läppar rådde det ingen tvekan om, att hon dessutom gästade montern blev lite som grädde på moset när det gällde försäljningssiffrorna.

Massolit sammanfattar mässan som en bra mässa, trots att det var mindre folk som besökte i år. Trots det minskade besöksantalet är de allt som allt nöjda med sin försäljning och trots att just signeringarna gick lite upp och ner så var de allt igenom lyckade.

Storsäljaren Kvinnan på tåget av Paula Hawkins sålde i mängder och det var förstås trevligt när nu författaren gästade mässan och montern såklart. Alla som ännu inte fått tag i boken skulle givetvis ha ett ex, eller två.

Förlagets monterplacering är de riktigt nöjda med och med all rätt, den är gigantisk och mitt i smeten, omöjlig att missa. Men trots detta är det oklart om placeringen behålls eller inte till nästa år, detta med tanke på deras sammanslagning med Storytel.

Så det återstår helt enkelt att se vid nästa års mässa vart man hittar Massolit och Storytel då!

Läs mer om Bokmässan här:

Harper collins nordic om bokmässan 2015, en av de bästa placeringarna

Norstedts om bokmässan 2015, Lagercrantz dominerade utan tvekan

Ordalaget bokförlag om bokmässan 2015, en stabil mässa

Grim förlag om bokmassan 2015, en otrolig försäljning

retired2@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL