Release för Med egna ögon

Ikväll var det release för Med egna ögon av Johan Häglerud och Josefine Lindén på NK bokhandel i Stockholm.

Om boken:

Musikern Johan Häglerud är 19 är när han får synen tillbaka. Innan dess hade han levt som gravt synskadad och sedan blind i hela sitt liv. Ingen kan förklara varför han kan se. För honom kommer det som en chock, han känner inte igen personen som stirrar på honom i spegeln, tycker att kläderna någon annan valt åt honom är skitfula och snart är han mot sin vilja en del av vår ytliga värld när han inser att han börjat döma människor efter deras yttre. Allt kantrar än mer när den som räddat livet på honom själv rycks bort alldeles för tidigt och han blir mer ensam i ljuset än han någonsin var när allt var svart. I boken MED EGNA ÖGON berättar författaren Josefine Lindén den sanna historien om hur Johan nu 31 år, lämnade sin hemstad för att hitta ett sammanhang bland andra synskadade och hur hans identitet kraschade när han inte tillhörde de blinda längre. Trösten hittar han i musiken som hela tiden följer honom. Johan Hägleruds debutalbum med samma namn som boken, är producerat av Douglas Carr med soundet av en ung Peter Le Marc. Det är en stark sann berättelse i romanform om ett liv kantat av lycka, sorg och oförklarliga händelser.

 

I vimlet mötte jag bland andra: Charlotta von Zweigbergk aktuell med Alla delar av dig, Anne-Lie Högberg , Helena Dahlgren, Pebbles Karlsson Ambrose och kvinnan som alltid är där det händer, Ros-Mari Edström.

Tack för en mycket trevlig tillställning, Ordberoende förlag!

  
  
  

retired3@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL