Crimetime Gotland lockar författare som Lars Kepler och Jussi Adler-Olsen

Under Crimetime Gotland i Visby kommer deckarentusiaster kunna möta sina favoritförfattare i sommar. I augusti är det premiär för Sveriges nya internationella Deckarfestival.

Helgen den 13-16 augusti är det premiär i Visby för Crimetime Gotland, en ny mötesplats för deckarentusiaster. På festivalen kommer runt fyrtio deckarförfattare att delta. Erfarna författare, både från Sverige och från utlandet, blandas med debutanter.

Bakom festivalen står Books & Dreams och Blixten & Co. tillsammans med Region Gotland. På programmet står bland annat personliga författarmöten, seminarier, film och teater. Besökarna kommer även kunna följa med på mordvandringar, lösa deckargåtor samt anmäla sig till skrivskola med författarna.

I dagsläget är 28 namn klara för festivalen. Bland dessa finns Lars Kepler, Jens Lapidus, Anna Jansson, Anne Holt, Jussi Adler-Olsen och Håkan Nesser. För mer information om vilka författare som deltar, klicka här!

ANNONS

Foto: Anna-Lena Ahlström

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …

… det gör oss stolta och glada. Till skillnad mot andra sidor, så har vi ingen betalvägg. Det är ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt.

ANNONS

För att vi ska kunna fortsätta göra det vill vi ge dig chansen att bli vår supporter. Det kostar som en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) och du stöttar den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år.
Samtidigt får du tillgång till vår insider-avdelning, med både extramaterial och emagasin.

Vi behöver dig och det tar bara en minut av din tid. Bli en Insider idag >>

Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.