Varg Gyllander byter förlag

Varg Gyllander är i september aktuell med en ny romanserie efter att under förra året avslutat sin svit om kriminaltekniker Pia Levin och Ulf Holtz med Min är hämnden. Första delen i den nya serien har fått arbetsnamnet Den arabiska hästen och inför lanseringen av denna väljer Varg Gyllander att byta förlag till Hoi förlag.

Varg blir därmed ytterligare en etablerad författare som väljer att förlägga sin utgivning hos Hoi.

– För mig handlar det om att Hoi förlag är de oberoende författarnas förlag och här kommer jag kunna ha kontroll över mitt författarskap samt få en unik möjlighet att vara mer delaktig i böckernas utgivning och marknadsföring, säger Varg Gyllander.

Hoi förlag har sedan starten 2010 haft en ständigt växande utgivningskurva av både debutanter och på senare år allt fler etablerade författare som ser det som värdefullt att jobba nära sitt förlag, i samtliga av bokens faser. Nu välkomnar förlaget ytterligare ett författarskap:

– Vi är mycket glada att Varg väljer vårt förlag och därmed på ett kraftfullt sätt bidrar till nästa nivå i förlagets utveckling. Vi tror att många fler författare kommer att välja detta alternativ till traditionell utgivning som Hoi erbjuder, säger förlagets styrelseordförande Lars Rambe.

Varg Gyllander debuterade 2009 med Somliga linor brister och har sedan dess publicerat ytterligare fyra böcker. Den senaste, Min är hämnden, gavs ut på Massolit Förlag i maj 2014. Hans böcker finns också publicerade internationellt med framgångar i bland annat Tyskland, Nederländerna och Italien.

Foto: Minna Ridderstolpe

solve@dahlgren.net

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL