Gratis bok ska öka högläsning för små barn

Bonnier Carlsen har, tillsammans med BB Stockholm Family, tagit fram boken ”Jag – från liten till stor” i en strävan att betona vikten av att läsa högt för små barn.

Boken innehåller en faktadel om graviditet och förlossning samt barnets första år. Den andra delen fokuserar på vikten av att, i tidig ålder, läsa högt för sina barn. Bonnier Carlsens pressmeddelande refererar till siffror som tyder på att barn från högläsande familjer har dubbelt så stort ordförråd när de börjar skolan jämfört med barn som inte har den bakgrunden.

”Jag – från liten till stor” kommer delas ut till alla blivande föräldrar som skrivs in inom BB Stockholm family. Den kommer även finnas tillgänglig på BB Stockholm. Hoppet är, enligt Eva Dahlin (litterär chef på Bonnier Carlsen), att boken kommer leda till att familjer som inte haft läsandet som en självklarhet får upp ögonen för böckernas värld.

 

retired6@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL