Norstedts i samarbete med skivbolag om ledmotiv till Björlind-deckare

Igår släpptes låten ”Trehundrasextiofem” på skivbolaget Warner Music. Artisten Anton Axélo skriver och sjunger. Det unika är dock att den är ledmotiv till Cilla och Rolf Björlinds nya kriminalroman ”Svart Gryning”, utgiven på Norstedts.

Vi saxar ur en pressrelease:

Två vägar har korsats och ett unikt samarbete har uppstått. Anton Axélo fick en dag i april ett intressant samtal från Norstedts bokförlag med en förfrågan om att göra en låt till en kommande svensk roman. Det hela resulterade i låten ”Trehundrasextiofem” som nu blir ledmotivet till Cilla och Rolf Börjlinds nya kriminalroman “Svart Gryning”.

”Idén kändes flera steg före och jag tackade ja. Utifrån en synopsis fick jag sedan fria händer. Det här är en låt jag tror att många kommer kunna relatera till och göra till sin egen. Känslan av att sakna någon så hela kroppen skriker.”

Den 25 augusti släpps “Trehundrasextiofem” tillsammans med romanen ”Svart Gryning”. Cilla och Rolf Börjlind är Sveriges mest uppskattade manusförfattare inom deckar- och thrillergenren. ”Svart Gryning” är den tredje boken i deras deckarserie som är såld till 27 länder.

Anton Axélo har tidigare släppt musik och 2010 kom det kritikerrosade albumet ”Lycka i lösvikt”.

”Trehundrasextiofem” släpps den 25 augusti och blir den första singeln från den kommande dubbel-EPn ”Dramaten”. En EP i två akter.

Här är videon till låten/boken:

solve@dahlgren.net

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL